000 | 00912nam a22001937a 4500 | ||
---|---|---|---|
003 | MN-UlLSGH | ||
005 | 20221207121443.0 | ||
008 | 201111b xxu||||| |||| 00| 0 eng d | ||
020 | _a9789997397669 | ||
040 | _cMN-ULPAL | ||
084 |
_a36+51.23 _bД275 |
||
100 | 0 |
_aДамдинсүрэн, Лувсансүрэнгийн _95428 |
|
245 | 1 | 0 | _aЭрдэм шинжилгээний илтгэл, өгүүллийн сорчилсон эмхэтгэл |
260 |
_aУБ _bАлмазпресс _c2015 |
||
300 | _a241х. | ||
650 | 4 |
_aхүнсний үйлдвэрлэл _vсудалгааны эмхэтгэл _xхүнсний аюулгүй байдал _95429 |
|
653 |
_aхүнсний аюулгүй байдал _aхүнсний үйлдвэрлэл _aсүү цагааны идээний технологи _aэрүүл хооллолт _aнанотехнологи - хүнс |
||
942 |
_cBK _n0 _2ББК |
||
999 |
_c28446 _d28446 |